Pp-Kunstmatig het Croquetgazon van de Garendouane voor Hockey/Poort Synthetische Balhof

Pp-Kunstmatig het Croquetgazon van de Garendouane voor Sporten Hcokey/de Hof van de Poortbal

 

Specificatie van kunstmatig croquetgazon:

 
Stapelhoogte 13 mm
Garen Pp
Garentelling 5500 Dtex
Maat 3/16 duim
Steektarief 380 stitches/m
Dichtheid 79800 bosjes/sqm
Kleur tweekleurig
Steun Het Latex van pp compound+SBR
Installatie infill zand en rubber
Voordelen UV bestand en vuurvast

 

Beschrijving van kunstmatig croquetgazon:

De hemelse Greens synthetische grasoppervlakte is vlot zodat kunnen de croquetballen regelmatig zonder het stoten en het stuiteren over ongelijk gazon of de het frustreren modderige vlekken rollen en divots die in andere types van balhoven voorkomen.

Wij kunnen kunstmatig gras voor croquet op de meeste oppervlakten, met inbegrip van asfalt installeren en concreet, met het gespecialiseerde opvullen die een natuurlijke, levensechte oppervlakte voor spel verstrekt.

Ons gras is beroemd in Canada, de V.S. die in Regina, Surrey, Vancouver, Chicago enz. wordt gevestigd. Wij hebben vele goede terugkoppeling van onze klanten. 

 

 

Voordelen van kunstmatig croquetgazon:

 

Het kunstmatige croquetgazon is meer en meer populair in het woon en commerciële modelleren. Het kunstmatige croquetgazon steunt aan slijtage en scheur veel dan beter natuurlijk gras. Het kunstmatige croquetgazon is gemakkelijk om met een slang schoon te maken en trekt insecten en geen ongedierte aan. 

 

Ongeveer ons:

 

Het gunstgras verstrekt kunstmatige grasoplossingen voor landschappen, speelplaatsen, die greens, & huizen met huisdieren zetten – allen bij groothandelsprijzen & het snelle levering verschepen.

Met de breedste selectie van synthetische beschikbare grasproducten, zijn wij de one-stop winkel voor kunstmatig gras! Wij leveren ook alle noodzakelijke instrumenten en grastoebehoren om u foutloos te helpen om het even welk openluchtlandschap verbeteren. Onze grote selectie van kunstmatig gras zorgt ervoor dat wij iets hebben die om het even welk landschapsproject aanpast

 

Pp-Kunstmatig het Croquetgazon van de Garendouane voor Hockey/Poort Synthetische Balhof

Pp-Kunstmatig het Croquetgazon van de Garendouane voor Hockey/Poort Synthetische Balhof

Keer terug aanProducten
Keer terug aan

Croquetgazon

Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal